Låt uppdragsgivare hitta dig!

Handledning.se är en plattform för att samla handledare över hela Sverige.

Genom att samla många handledare på samma sida underlättar vi för uppdragsgivare att lättare hitta den handledare de önskar. Alla vi handledare som är med på denna sida arbetar dock helt individuellt, utifrån olika tekniker, villkor och ersättning. Detta är något som uppdragsgivare och handledare överenskommer om individuellt.  

Om du är utbildad och diplomerad handledare och vill vara med på sidan är du varmt välkommen. Det är enkelt och snabbt att registrera sig, och du kan ändra eller radera din profil när du vill.

Ditt medlemskap har ingen bindningstid, utan du kan när du vill säga upp det. Deltagande kostar bara symboliska 20 kr/mån och debiteras årsvis, i efterhand på faktura med 240 kr + moms.

Välkommen till Handledning.se!

1. Registrera ett konto

För att skapa en profil på sidan behöver du först registrera ett konto, med dina önskade inloggningsuppgifter. Klicka på knappen nedan för att registrera dig.

2. Skapa din profil

Fyll i profilfälten med bl.a. din presentationstext, län du vill ta uppdrag i, och om du har särskilda uppdrag du har särskilt intresse för. Här laddar du även upp en profilbild.

4. Klart!

Sen är det klart och din profil ligger uppe på sidan, så att du kan bli kontaktad för uppdrag. Du kan alltid ta bort eller redigera din profil när du vill.

Välkommen!