Close
Profilinformation
Susanne
Bohlin
Socionom, mentor, handledare, psykoterapeutprogrammet inriktning PDT pågår.
Stockholm

Tillgänglig för uppdrag.

Jag är i grunden socionom med gedigen erfarenhet av utredningsarbete av barn och unga inom socialtjänsten. Därtill steg 1-utbildad med psykodynamisk inriktning och läser nu vidare till psykoterapeut på Stockholms universitet. Handledarutbildad i psykosocialt arbete vid Linnéuniversitetet. Jag arbetar på socialjouren, Stockholms stad sedan 2018 och har deltidsuppdrag i stadsdel som mentor och handleder då nya i yrket, dels i ärenden men även i process samt i form av temabaserade workshops.

I min handledarroll vill jag bidra till att vidga perspektivet för den handledde. Genom reflektion i grupp ökar förmågan att se klienten och finna nya tankar om lösningar. Mitt specialområde är att möta nya i yrket. I syfte att finna nya vägar arbetar jag gärna med kreativa metoder som Tejping och samtalskort. Beroende på kontext även Reflekterande Team.

Plats:
Jag har möjlighet att komma till er arbetsplats inom en radie av ca 5 mil från Stockholm. Även digital handledning är möjlig.

Barn, Digital handledning (möjlighet att bedriva), Hedersproblematik, HVB, Hot och våld, Signs of Safety, Skola, Skolkurratorer, Socialt arbete, Utredning, Work shops
+46761858141
bohlin_susanne@hotmail.com
http://www.susannebohlin.se/handledning
Konto