Close
Profilinformation
Elisabeth
Jansson
Beteendevetare, handledare, coach och rådgivare
Dalarna, Gävleborg, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Västmanland, Örebro

Jag är beteendevetare och har sedan 1999 arbetat som organisationskonsult med egen verksamhet. Jag är också utbildad som handledare på Ersta sköndals högskola, samt är handledare på FHS UGL kurser. Jag arbetar också med ledarskapsutveckling, konflikt och krishantering.
Jag handleder både individuellt och i grupp. När det gäller grupp kan det både vara en befintlig arbetsgrupp/arbetslag eller en tillfälligt ihopsatt grupp med ett gemensamt syfte, tex att stärka ledarskapet. Min målgrupp är också ledningsgrupper.
Mitt arbetssätt grundar sig på en systemteoretisk grund, men jag har ett eklektiskt förhållningssätt, vilket innebär att teorier och metoder anpassas efter individen eller gruppens behov. En av mina styrkor är att bygga en psykologisk trygghet så att deltagarna kan berätta om dilemman eller dela sina tankar även om de kan upplevas svåra.
Jag arbetar också med att stödja organisationer så att de kan vara hjälpsamma för sina anställda.

Förändringsledning, Kommuner och Landsting, Kris och Trauma, Ledningsgrupper och Styrelser, LSS, Missbruk, Organisationsutveckling och -förändringar, Socialt arbete, Team building
0703056614
elisabeth@karrteam.com
http://www.karrteam.com
Konto